Velkommen til oss

velkommen

Familien Rønning med betjening ønsker deg velkommen til fjells.
Grimsbu Turistsenter ble startet 7. Juli 1963. Familiebedriften begynte den gang med en ombygd smie, en innleid moelvenbrakke, to telt, en liten kafeteria med plass til 20 personer og suvenirutsalg.
Siden den gang har Grimsbu Turistsenters tilbud vært under stadig utvikling. I dag har bedriften 24 hytter hvorav åtte har dusj og toalett, seks motellrom, 60 vognplasser, kafeteria med plass til 120 personer, festsal til 80 personer, møterom, selskapslokaler, butikk med salg av kolonivarer og suvenirer, trimrom, buldrerom, solarium.

Vi har moderne sanitæranlegg med badstue, vaskemaskiner, tørketromler, tørkerom, stellerom for barn, toalett og dusj. I På siden av hovedbygget er det et gjestekjøkken med komfyrer, stekeovn og en stor oppvaskemaskin.
Anlegget inkluderer også fasiliteter for funksjonshemmede med nødvendig standard på dusj og toalett.

Vi har alltid hatt god kontakt med våre gjester og mange av våre gjester kommer tilbake år etter år. Selv om de fleste gjestene bare er innom for et kortere opphold, har vi en personlig kontakt med våre gjester siden vi er et lite sted. Dette er det mange som trives med.

I 2000 fikk Jorunn og Kåre Rønning Reiselivsprisen 2000 av Hedmark reiselivsråd for deres lange innsats innen reiselivsbransjen.
Grimsbu turistsenter ble valgt til årets campingbedrift 1999 av Norsk Caravan Club’s medlemmer.

Velkommen til fjells!

%d bloggere liker dette: